Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
czy to jest donry pomysł na biznes?
06-22-2009, 08:34 PM
czy to jest donry pomysł na biznes?
hej, mam pytanie czy taka strona interentowa (http://www.iwish.pl) taki portal społecznościowy lub jemu podobne to dobry sposób na biznes? Na czym się tu zarabia skoro rejestracja jest darmowa??? Oświećcie mnie
Z góry dziekuje
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01-11-2010, 02:51 PM
RE: czy to jest donry pomysł na biznes?
Wiesz co ja bym Ci proponował abyś sobie pograł na giełdzie, bo tam faktycznie możesz coś zarobić. Myślę, że taka inwestycja to pewny biznes. Polecam Ci KBC, ja sam tam stawiałem swoje pierwsze kroki. Możesz im zaufać, Twój opiekun będzie miał do Ciebie wiele cierpliwości i będzie mógł odpowiedzieć na wszelkiego rodzaju pytania, nawet te najgłupsze choć takich nie ma. Więc jeśli masz jakieś oszczędności to nie warto trzymać ich w przysłowiowej skarpecie tylko rozmnażać, a zyski myślę,że spokojnie zaskoczą nie jednego!!!
03-19-2010, 12:21 AM
(01-11-2010 02:51 PM)finansista napisał(a):  Wiesz co ja bym Ci proponował abyś sobie pograł na giełdzie, bo tam faktycznie możesz coś zarobić. Myślę, że taka inwestycja to pewny biznes. Polecam Ci KBC, ja sam tam stawiałem swoje pierwsze kroki. Możesz im zaufać, Twój opiekun będzie miał do Ciebie wiele cierpliwości i będzie mógł odpowiedzieć na wszelkiego rodzaju pytania, nawet te najgłupsze choć takich nie ma. Więc jeśli masz jakieś oszczędności to nie warto trzymać ich w przysłowiowej skarpecie tylko rozmnażać, a zyski myślę,że spokojnie zaskoczą nie jednego!!!

na gieldzie to mozna stracic rownie dobrze jak zyskac
07-18-2010, 02:55 PM
Witam każdy pomysł jest dobry jednak wydaje mi się że ten jest najlepszy ale tylko dla zdecydowanych, dzięki bezpłatnej rejestracji w Interaktywnym Programie Partnerskim "Piąta Głębokość Twoich Finansów" dowiesz się, jak uzyskasz z Internetu zasilenie swojego konta, ponieważ mamy rewelacyjnie prosty, szybki i skuteczny sposób na znaczne polepszenie jakości Twojego życia.
http://depth.com.pl/?ID=394
Odpowiedz 

Skocz do: